Hypotheekrente-Alkmaar.nl

Wij komen graag langs om jouw vragen te beantwoorden op het gebied van hypotheken en/of het kopen van een huis. Je weet direct waar je aan toe bent en je kunt verder met je plannen. Waarom zou je het niet doen? 

Sinds 1995 zijn wij het vertrouwde adres voor een persoonlijk én betaalbaar hypotheekadvies. Bij Hypotheekrente-Alkmaar weet je direct met wie je zaken doet. Je krijgt dus niet één of andere adviseur ergens uit het land op bezoek. Wij werken niet landelijk, maar alleen in de regio Alkmaar. Wil je een ervaren adviseur die naast zijn eigen advieswerk ook trainingen geeft aan andere hypotheekadviseurs (van banken, intermediairs en hypotheekketens) en daardoor erg goed op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen?

Je woont in Alkmaar óf in de mooie omgeving en je bent op zoek naar uitstekend hypotheekadvies? Je hoeft niet verder te zoeken: wij hebben alles in huis om voor jou de hypotheek met de scherpste rente en de laagste maandlasten te verzorgen!

Bij ons krijg je altijd de laagste rente, een passend advies én de beste hypotheekofferte! Voor jenieuwe hypotheek óf voor het oversluiten van je bestaande hypotheek.

Waarmee kunnen wij je helpen?

 • Huis gekocht en heb je een hypotheek nodig?
 • Huis op het oog en ben je je aan het oriënteren?
 • Aankoopbegeleiding voor slechts € 695,00 door Erkend Aankoopbemiddelaar - klik hier.
 • Oversluiten van je bestaande hypotheek?
 • Einde relatie en wat te doen met je hypotheek?
 • Hypotheek voor ondernemers/ZZP-ers?

Bel (072) 2029146 voor de laagste rente of maak een gratis afspraak met Jurjen Snater (EFA).

Klik op de onderstaande buttons voor meer info.

Hartelijk welkom bij Hypotheekrente-Alkmaar!

Wij helpen je graag. Waarnaar ben je op zoek?

 • een passende hypotheek vanwege de aankoop van een woning of het oversluiten van je huidige hypotheek?
 • een financieel adviseur in Alkmaar die alleen jouw belang voorop stelt én lage kosten rekent?
 • een hypotheekofferte met de allerscherpste rente en passende voorwaarden?
 • een adviseur die zaken doet met ruim 20 banken en voor jou de vergelijkingen maakt voor de scherpste hypotheekofferte?
 • een financieel adviseur die je écht helpt bij een zeer belangrijke beslissing in je leven? Een adviseur die beschikt over alle relevante diploma's en ook trainer/docent is in de financiële branche?

Profiteer van de lage rente en bespaar veel geld!

Hypotheekrente-Alkmaar biedt alles wat je nodig hebt voor je nieuwe hypotheek. De laagste rente, persoonlijke aandacht, een passend advies en totale begeleiding van A tot Z. Je wordt dus volledig ontzorgd tegen lage kosten. Spreekt je dit óók aan?

Hypotheekrente-Alkmaar is een initiatief van S&A Adviesgroep uit Alkmaar. Sinds 1995 het vertrouwde adres voor persoonlijk financieel advies.

Onze gecertificeerde adviseurs hebben maar één belang en dat is jouw belang! Na een gedegen inventarisatie van jouw gegevens, wensen en doelstellingen presenteren wij  ons advies in een  overzichtelijk adviesrapport.

Maak het jezelf gemakkelijk en laat je ook door ons begeleiden. Vele tevreden consumenten gingen je al voor. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak dan een GRATIS afspraak. Na deze afspraak weet je exact waar je aan toe bent en kun je concrete vervolgstappen zetten om je wensen te realiseren. Mooi toch? En wel zo praktisch!

Hypotheekrente-nederland.nl / Hypotheekrente-alkmaar.nl / Maakhypotheekafspraak.nl zijn een initiatief van S&A Hypotheken & Financieel Advies uit Alkmaar. Sinds 1995 het vertrouwde adres voor financieel advies.